Nieuwe roman Jan Vantoortelboom verschenen

De man die haast hadde opvolger van DWDD-bestseller Meester Mitraillette van Jan Vantoortelboom ligt sinds gisteren in de boekhandels.

Vanavond is Jan Vantoortelboom te gast bij Opium radio, waar hij komt praten over zijn nieuwe roman. De uitzending is van 22.30 tot 0.00 uur.

Daarnaast is Jan Vantoortelboom in het kader van de verschijning van De man die haast had donderdagavond 26 februari te gast in Middelburg, waar hij in gesprek gaat met PZC-verslaggever Jan van Damme. Toegang is gratis, maar reserveer wel via www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets.

Verder is er op zaterdag 7 maart in boekhandel Het Paard van Troje in Goes een signeersessie gepland van 14.30 tot 16.00 uur. Ook geeft Jan Vantoortelboom op zondag 15 maart een lezing in Porgy & Bess in Terneuzen.

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie, en kijk ook eens op www.janvantoortelboom.nl.

 

Meer nieuws

  • ‘Het eiland van Anna’ van Eva Vriend is verkozen tot NPO Radio 1 Non-Fictie Boek van de Maand

    30 april 2024

    Afgelopen week, in de uitzending van vrijdag 26 april, is bij Humberto op NPO Radio 1 Het eiland van Anna van Eva Vriend verkozen tot Non-Fictie Boek van de Maand. "De verhalen van de lange fiere m...

    Lees het hele bericht
  • Lezing Lionel Shriver over haar nieuwe roman ‘Waanzin’

    29 april 2024

    Op 8 mei om 20.00 uur is Lionel Shriver, bekend van o.a. de internationale bestseller We moeten het even over Kevin hebben, te gast bij het John Adams Institute in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. H...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights