Ons nieuwjaarsgeschenk voor 2015 – een verhaal van Rob van Essen uit de veelgeprezen bundel ‘Hier wonen ook mensen’

In Dit is wat ik je beloof komt een jonge fietser ten val en vier roeisters ontfermen zich over hem. Op typisch Rob van Essiaanse wijze gaan lopen fantasie en werkelijkheid vervolgens door elkaar lopen. “Het is spannend, vermakelijk, sexy als het perfecte broodje-aapverhaal, of een eigentijds sprookje van Grimm,” in de woorden van Marja Pruis van De Groene Amsterdammer.

Dit is wat ik je beloof verscheen eerder in de bundel Hier wonen ook mensen.

Wij wensen u fijne feestdagen en voorspoed in 2015, maar bovenal veel leesplezier!

 

Download hier de epub van Dit is wat ik je beloof

Meer nieuws

 • Jeroen Brouwers’ slotakkoord is groots en fenomenaal vurig

  14 februari 2020

  Vanaf vandaag is het nieuwe boek van Jeroen Brouwers verkrijgbaar: Cliënt E. Busken. Brouwers (Batavia, 1940) is de grootmeester van de Nederlandstalige letteren. Hij schreef in meer dan een halve ee...

  Lees het hele bericht
 • ‘Mom You Can!’: het beste wat je carrière kan overkomen is moeder worden

  14 februari 2020

  Donderdagavond 13 februari werd in de Stadstuin in Utrecht het boek Mom You Can. Meer geluk in werk en moederschap gepresenteerd van Elsbeth Teeling, oprichter van de succesvolle community De Club van...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda