Philip Snijder, Anja Sicking en Anton Valens bij Schrijvers uit Oost

Op 27 januari vindt het literaire evenement Schrijvers uit Oost plaats in Studio/K in Amsterdam. Schrijvers Anton Valens, Anja Sicking, Philip Snijder en Ivo Victoria zijn te gast. In een levendig gesprek gaan ze in op hun werk, obsessies, inspiraties en ander begeesterd materiaal. Ook schrijven ze speciaal voor het programma een tekst waarin Amsterdam-Oost een rol speelt.

Schrijvers uit Oost is een literair jaarprogramma dat zich richt op schrijvers die wonen en werken in Oost. Zij tonen werk van andere kunstenaars dat hen als schrijver beïnvloedt. Na afloop kan er samen gegeten worden, aansluitend worden er documentaires getoond over Komrij en Bernlef. De optredens duren van 15.00 tot 17.00 uur, de inloop is om 14:30 uur. Een kaartje kost € 5, een maaltijd € 15 (incl. speciaal filmprogramma na afloop). Het aantal plaatsen is beperkt! Reserveren van via info@schrijversuitoost.nl, o.v.v. reserveren; de organisatie vraagt u duidelijk te vermelden of u wilt blijven eten.

Meer nieuws

 • Prachtige recensie over ‘Vaderskind’ door Elly de Waard

  20 mei 2022

  Op 17 mei publiceerde Elly de Waard een prachtige recensie over Vaderskind van Hans Goedkoop op haar blog (https://www.ellydewaard.nl/blog/). Elly, die Renate Rubinstein zelf goed gekend heeft, schree...

  Lees het hele bericht
 • ‘Zelensky. De biografie’ door Serhi Roedenko verschenen bij Atlas Contact

  19 mei 2022

  Op 17 mei is bij Atlas Contact Zelensky. De biografie, geschreven door Serhi Roedenko (en naar het Nederlands vertaald door Roel Schuyt, Henky de Vries en Tobias Wals) verschenen. Zelensky is de enige...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

 • Vanaf zaterdag 4 juni - negentig jaar na de voltooiing van de Afsluitdijk - zendt @NPO2 de vierdelige documentaires… https://t.co/l3PPLqUGg8
 • Gisteren was @WilSchackmann te gast bij @rtvnoord om te spreken over zijn nieuwste boek 'Etta Palm' (vanaf 13:10):… https://t.co/5dXP77YgoS
 • Michiel Cox raakte in de ban van een vrouw die tien jaar dood in haar huis lag: ‘Onbegrijpelijk drama’ (@ADnl). Hie… https://t.co/foedSpDMS8
 • @ADnl Naar het Nederlands vertaald door Roel Schuyt, Henky de Vries en Tobias Wals
 • 'Het beschrijft de transformatie van een Joodse showbizzondernemer en schijtlollige tv­clown tot charismatische lei… https://t.co/SEWHD9I2gh