Uw foto in het nieuwe boek van Annegreet van Bergen?

Annegreet van Bergen, auteur van de bestseller Gouden jaren, is bezig met een nieuw boek getiteld Het goede leven en daarbij schakelt ze uw hulp in!

Zo doet u mee:

1. Ga op zoek naar uw allermooiste foto’s in oude dozen op zolder of uw (digitale) fotoalbums. Denk aan foto’s van ongegeneerd rokende mensen, de eerste pickup of hele gezinnen op één bromfiets, maar ook foto’s van zondagse uitjes, tot het huishouden veroordeelde moeders, gedweeë kinderen, zelfgemaakte kleren, verdwenen buurtwinkels, spaarpotten en andere situaties uit het leven in de jaren 1950-1975.

2. De foto’s moeten van goede kwaliteit zijn (dus niet wazig).

3. Scan ze in of maak er een foto van met uw mobiele telefoon. U kunt maximaal 10 foto’s insturen. Mail de foto’s, onder vermelding van het jaartal en een korte toelichting, uiterlijk 1 mei 2018 naar: hetgoedeleven@atlascontact.nl.

4. Mocht uw foto worden geselecteerd voor het boek dan hoort u dit uiterlijk 1 augustus 2018*. U krijgt van ons dan een verrassingspakket toegestuurd met onder andere een exemplaar van het boek en een uitnodiging voor de feestelijke boekpresentatie.

Over Het goede leven:
Het nieuwe boek van Annegreet van Bergen gaat over de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd. Dankzij bromfiets en auto ging de wereld langzaam open, en via radio en pickup kwam ‘tienermuziek uit Amerika’ de huiskamer binnen. Vóór de huidige overvloed speelden kinderen bijna altijd zonder speelgoed en moesten verloofde stellen jaren sparen voor hun uitzet. Zonder de kennis en kunde van nu werden tuberculosepatiënten lange tijd verbannen naar sanatoria en stonden kamers blauw van de rook. Hierover en over nog veel meer gaat Het goede leven.

*Atlas Contact zal uw contactgegevens nooit aan derden verstrekken. Door foto’s in te sturen, geeft u de auteur en uitgeverij toestemming om het door u ingestuurde beeldmateriaal voor onbepaalde tijd te gebruiken in het boek en e-boek, voor promotiedoeleinden en in een mogelijk vervolgboek. Ook verklaart u te beschikken over de rechten op het materiaal. Volledige voorwaarden staan vermeld op http://www.atlascontact.nl/hetgoedeleven

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights