Bookstoreday 14 april

Op 14 april vieren we de boekhandel en zijn klant. Tijdens Bookstoreday treden onze auteurs door het hele land op in boekhandels. Daarnaast kun je die dag twee exclusieve uitgaven van ons in de boekhandel bestellen.

 

Speciale uitgaven

De rechtvaardigen is het nieuwe boek van Jan Brokken dat op 4 oktober verschijnt. In deze exclusieve uitgave van 4,99 euro lees je alvast de eerste twee hoofdstukken. Alleen op 14 april in de boekhandel te verkrijgen! Wees er op tijd bij!

 

 

 

 

In het buitengebied van Adriaan van Dis, een van de ambassadeurs van Bookstoreday is alleen op deze dag verkrijgbaar voorde speciale prijs van 9,99 euro.

 

 

 

 

 

Waar treden onze auteurs op?

Wil je weten of onze auteurs jouw boekhandel bezoeken? Kijk dan op onze programmapagina of op de site van Bookstoreday. Of download het programma van de Atlas Contact-auteurs.

Meer nieuws

 • Vacatures: stagiair(e) op de afdeling pr & marketing fictie en non-fictie

  3 mei 2018

  Per augustus/september zoekt Uitgeverij Atlas Contact gedreven stagiair(e)s op de afdeling pr & marketing fictie en non-fictie voor 36 uur per week.  Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgever...

  Lees het hele bericht
 • Avond met muziek, poëzie en theater ter ere van Armando

  18 juli 2018

  Met een reeks voordrachten en optredens staat de Sint Franciscus Xaveriuskerk vrijdag 20 juli stil bij het recente overlijden van Armando. Op een scherm worden schilderijen en beelden geprojecteerd va...

  Lees het hele bericht
 • De 100-jarige man is terug!

  12 juli 2018

  De 100-jarige man is terug. En hoe! De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden is na minder dan een week al toe aan een derde druk en is de bestsellerlijst binnengestormd op nummer #6. ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda