Bookstoreday 14 april

Op 14 april vieren we de boekhandel en zijn klant. Tijdens Bookstoreday treden onze auteurs door het hele land op in boekhandels. Daarnaast kun je die dag twee exclusieve uitgaven van ons in de boekhandel bestellen.

 

Speciale uitgaven

De rechtvaardigen is het nieuwe boek van Jan Brokken dat op 4 oktober verschijnt. In deze exclusieve uitgave van 4,99 euro lees je alvast de eerste twee hoofdstukken. Alleen op 14 april in de boekhandel te verkrijgen! Wees er op tijd bij!

 

 

 

 

In het buitengebied van Adriaan van Dis, een van de ambassadeurs van Bookstoreday is alleen op deze dag verkrijgbaar voorde speciale prijs van 9,99 euro.

 

 

 

 

 

Waar treden onze auteurs op?

Wil je weten of onze auteurs jouw boekhandel bezoeken? Kijk dan op onze programmapagina of op de site van Bookstoreday. Of download het programma van de Atlas Contact-auteurs.

Meer nieuws

 • Marieke Lucas Rijneveld en Maarten van der Graaff genomineerd voor Hebban Debuutprijs

  23 april 2018

  Wij feliciteren Marieke Lucas Rijneveld en Maarten van der Graaff, die zijn genomineerd voor de Hebban Debuutprijs!  (meer…)

  Lees het hele bericht
 • Frans de Waal en Dick Swaab in Nationale Opera

  16 april 2018

  Op 30 juni a.s. staan Frans de Waal en Dick Swaab voor het eerst samen op het podium. De twee beroemde wetenschappers vertellen in de grote zaal van de Nationale Opera over hun vakgebied en geven vanu...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda