Veel aandacht voor persoonlijk boek Marry de Gaay Fortman

Marry de Gaay Fortman heeft vorige week haar boek Verdrink geen dooie eend gepresenteerd in een uitverkochte zaal in De Balie. Er was een boeiend debat over hoe vrouwen en mannen samen de top kunnen bereiken. Ze ging in gesprek met onder andere Bernard Wientjes en Jet Bussemaker.

De Gaay Fortman is advocaat-partner bij Houthoff, commissaris van De Nederlandsche Bank en KLM en voorzitter van de stichting Topvrouwen. In Verdrink geen dooie eend vertelt ze over haar carrière als vrouw in een mannenwereld. De belangrijkste lessen: verspil geen energie aan negatieve situaties of dwarsliggers – ‘dooie eenden’ – en onderschat nooit de kracht van beminnelijkheid. Het boek is een persoonlijk verhaal en een inspirerend voorbeeld van hoe je elkaar in moeilijke situaties de ruimte geeft om een hoger doel te bereiken.

Verdrink geen dooie eend staat volop in de belangstelling in de media en deze week verschijnt er ook al een tweede druk van het boek. Onder andere het NRC Handelsblad, Het Financieele Dagblad, De Telegraaf en Parool hebben aandacht besteed aan haar boek. Ook was De Gaay Fortman te gast bij BNR Nieuwsradio en NPO Radio 1. Bij Management Team is haar boek uitgeroepen tot een van de beste businessboeken van deze maand. Kijk hier voor meer informatie over het boek en een overzicht van de verschenen artikelen en interviews.

Meer nieuws

  • Nobelprijswinnaar en psycholoog Daniel Kahneman overleden

    28 maart 2024

    Woensdag 27 maart bereikte ons het droevige bericht dat psycholoog, Nobelprijswinnaar en schrijver Daniel Kahneman is overleden op negentigjarige leeftijd. Wij wensen zijn echtgenote, familie en naast...

    Lees het hele bericht
  • Jonny Steinberg wint The National Book Critics Circle Award met ‘Winnie & Nelson’

    25 maart 2024

    The National Book Critics Circle (NBCC) Award in de categorie biografie gaat dit jaar naar Winnie & Nelson. Portret van een huwelijk van Jonny Steinberg. In dit boek ontrafelt Jonny Steinberg het ...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights