Veel aandacht voor persoonlijk boek Marry de Gaay Fortman

Marry de Gaay Fortman heeft vorige week haar boek Verdrink geen dooie eend gepresenteerd in een uitverkochte zaal in De Balie. Er was een boeiend debat over hoe vrouwen en mannen samen de top kunnen bereiken. Ze ging in gesprek met onder andere Bernard Wientjes en Jet Bussemaker.

De Gaay Fortman is advocaat-partner bij Houthoff, commissaris van De Nederlandsche Bank en KLM en voorzitter van de stichting Topvrouwen. In Verdrink geen dooie eend vertelt ze over haar carrière als vrouw in een mannenwereld. De belangrijkste lessen: verspil geen energie aan negatieve situaties of dwarsliggers – ‘dooie eenden’ – en onderschat nooit de kracht van beminnelijkheid. Het boek is een persoonlijk verhaal en een inspirerend voorbeeld van hoe je elkaar in moeilijke situaties de ruimte geeft om een hoger doel te bereiken.

Verdrink geen dooie eend staat volop in de belangstelling in de media en deze week verschijnt er ook al een tweede druk van het boek. Onder andere het NRC Handelsblad, Het Financieele Dagblad, De Telegraaf en Parool hebben aandacht besteed aan haar boek. Ook was De Gaay Fortman te gast bij BNR Nieuwsradio en NPO Radio 1. Bij Management Team is haar boek uitgeroepen tot een van de beste businessboeken van deze maand. Kijk hier voor meer informatie over het boek en een overzicht van de verschenen artikelen en interviews.

Meer nieuws

 • Vacatures: stagiaire op de afdeling pr & marketing fictie

  3 mei 2018

   Uitgeverij Atlas Contact zoekt per direct een gedreven stagiaire op de afdeling pr & marketing fictie voor 32 - 36 uur per week.  Wil jij ervaring opdoen binnen de uitgeverij en leren hoe ...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact verwerft rechten Hannah Arendt-biografie

  10 oktober 2018

  In een verhitte veiling met acht uitgevers heeft Atlas Contact de Nederlandse vertaalrechten verworven van 'Hannah Arendt. An intellectual biography' van Thomas Meyer. De Nederlandse agent is Marianne...

  Lees het hele bericht
 • Europese conferentie ‘Mindfulness in Organizations’

  5 oktober 2018

  Op 11 oktober vindt de eerste Europese conferentie 'Mindfulness in Organizations' plaats in Nederland (Fort Voordorp). Deze conferentie is uniek binnen Europa en brengt kennis, vaardigheden en inspira...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda