1 interviewer 10 geboden 100 schrijvers

De rubriek ‘Tien Geboden’ in Trouw is een instituut. Al 20 jaar lang ondervraagt Arjan Visser hierin bekende mensen aan de hand van de tien geboden. Vragen over geloof, opvoeding, relaties; elk onderwerp komt tijdens de gesprekken aan bod. Op 5 oktober is de bundel 1 interviewer 10 geboden 100 schrijvers verschenen, waarin al zijn interviews met schrijvers uit de afgelopen 20 jaar bij elkaar zijn gebracht.

Ter ere van de verschijning van het boek is Arjan Visser met een aantal auteurs live opnieuw in gesprek gegaan op zaterdag 6 oktober in een afgeladen De Balie. Visser sprak met Marieke Lucas RijneveldMidas DekkerTinkebellHans Maarten van den Brink, Peter Buwalda en Stella Bergsma.

Kijk hier de avond in De Balie terug!

Meer nieuws

 • Akademiepenning van de KNAW voor Trudy Dehue

  16 mei 2019

  Trudy Dehue, emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen, krijgt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt deze prijs eens in de...

  Lees het hele bericht
 • David van Bodegom op 20 mei in Radar Extra

  15 mei 2019

  Verouderingswetenschapper David van Bodegom, auteur van onder meer ‘Ontpillen’, en ‘Het geheim van de schildpad’, is op maandag 20 mei te gast in een speciale uitzending van het televisieprogr...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda