Barbara Ehrenreich bezoekt Nederland

Barbara Ehrenreich is in Nederland voor enkele lezingen en masterclasses. Op 27 november a.s. ontvangt zij uit handen van koning Willem Alexander de Erasmusprijs 2018.

Barbara Ehrenreich is de eerste die de participerende journalistiek gestalte gaf en schreef De achterkant van de Amerikaanse droom en Oud genoeg om dood te gaan.

Dinsdag 20 november treedt Barbara Ehrenreich op in de Aula van het Academiegebouw in Utrecht. Aanmelden kan via www.uvh.nl/barbaraehrenreich. De avond begint om 19:30.

 

Woensdag 21 november treedt Barbara op in De Duif in Amsterdam, georganiseerd door Spui25. Er zijn nog kaarten en de toegang is gratis! De avond begint om 19:30.  

Vrijdag 23 november geeft ze een masterclass in De Balie, ism UvA en journalistieke opleidingen in Nederland. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.debalie.nl.

Meer nieuws

 • Adriaan van Dis, Lieve Joris en Niña Weijers zijn genomineerd voor de Boon

  2 december 2022

  Drie titels van Atlas Contact zijn genomineerd voor de Boon Literatuurprijs: Niña Weijers met Zelf doen,  Adriaan van Dis met Vijf vrolijke verhalen en Lieve Joris met Hildeke staan op de longlist. ...

  Lees het hele bericht
 • De beste boeken van 2022

  1 december 2022

  Wat waren de beste boeken van 2021 volgens de binnen- en buitenlandse media? Hieronder een overzicht van onze titels. The New York Times: 'The 10 Best Books of 2022' Hernan Diaz, Vermogen ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda