Barbara Ehrenreich bezoekt Nederland

Barbara Ehrenreich is in Nederland voor enkele lezingen en masterclasses. Op 27 november a.s. ontvangt zij uit handen van koning Willem Alexander de Erasmusprijs 2018.

Barbara Ehrenreich is de eerste die de participerende journalistiek gestalte gaf en schreef De achterkant van de Amerikaanse droom en Oud genoeg om dood te gaan.

Dinsdag 20 november treedt Barbara Ehrenreich op in de Aula van het Academiegebouw in Utrecht. Aanmelden kan via www.uvh.nl/barbaraehrenreich. De avond begint om 19:30.

 

Woensdag 21 november treedt Barbara op in De Duif in Amsterdam, georganiseerd door Spui25. Er zijn nog kaarten en de toegang is gratis! De avond begint om 19:30.  

Vrijdag 23 november geeft ze een masterclass in De Balie, ism UvA en journalistieke opleidingen in Nederland. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.debalie.nl.

Meer nieuws

 • De Van Keulen Karavaan: 51-jarig schrijverschap Mensje van Keulen

  26 september 2023

  Op 4 oktober 2023 wijdt het International Literature Festival Utrecht (IFLU) een avond aan het werk van Mensje van Keulen. Van Keulens rijke oeuvre, dat bestaat uit verhalen, gedichten, romans en dagb...

  Lees het hele bericht
 • Uitreiking Gouden Ganzenveer 2023 aan Jan Brokken

  21 september 2023

  Jan Brokken ontving op 18 september tijdens een indrukwekkende bijeenkomst de Gouden Ganzenveer 2023 uit handen van staatssecretaris Gunay Uslu vanwege zijn ontzagwekkend brede en omvangrijke oeuvre ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights