Dolle Dwaze Boekenmarkt

Speciaal voor studenten organiseren wij vrijdag 21 december een boekenmarkt op de uitgeverij. Heb je in de kerstvakantie eindelijk weer eens tijd om lekker een boek te lezen? Of zoek je nog een leuk cadeau voor je (schoon)ouders? Kom op vrijdag 21 december vanaf 15:00 naar de boekenmarkt van Uitgeverij Atlas Contact, met licht beschadigde boeken voor studentenprijzen (vanaf €2,50). OP = OP! Aanmelden kan via info@atlascontact.nl o.v.v. Boekenmarkt.

Meer nieuws

 • Vijf titels van Atlas Contact op de longlist van de Jan Wolkers Prijs 2019 voor het beste natuurboek

  22 juli 2019

  Op de longlist van de Jan Wolkers Prijs 2019 voor het beste natuurboek staan 5 titels van Atlas Contact: De raaf van Louis Beyens Warme aarde, koel hoofd van Simon Rozendaal Heibel in de polder v...

  Lees het hele bericht
 • Charles Groenhuijsen tekent bij Uitgeverij Atlas Contact voor Amerikaboek

  18 juli 2019

  Journalist, schrijver en presentator Charles Groenhuijsen tekende 11 juli, via agent Diana Gvozden van Marianne Schönbach Literary Agency, bij uitgeverij Atlas Contact een two book-deal. Het eerste b...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda