Dolle Dwaze Boekenmarkt

Speciaal voor studenten organiseren wij vrijdag 21 december een boekenmarkt op de uitgeverij. Heb je in de kerstvakantie eindelijk weer eens tijd om lekker een boek te lezen? Of zoek je nog een leuk cadeau voor je (schoon)ouders? Kom op vrijdag 21 december vanaf 15:00 naar de boekenmarkt van Uitgeverij Atlas Contact, met licht beschadigde boeken voor studentenprijzen (vanaf €2,50). OP = OP! Aanmelden kan via info@atlascontact.nl o.v.v. Boekenmarkt.

Meer nieuws

 • Deze auteurs van Atlas Contact kun je zaterdag ontmoeten op Bookstoreday

  23 mei 2019

  Zaterdag 25 mei is het Independent Bookstoreday. Dan vieren onafhankelijke boekhandels de dag van het boek! Van Atlas Contact gaan de volgende auteurs die dag op pad: Hester den Boer, auteur van On...

  Lees het hele bericht
 • Akademiepenning van de KNAW voor Trudy Dehue

  16 mei 2019

  Trudy Dehue, emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen, krijgt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt deze prijs eens in de...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda