Lezingen van Carolijn Visser tijdens de Boekenweek

Als schrijver reisde Carolijn Visser de wereld rond voor verhalen over sterke vrouwen in het buitenland. In het kader van het thema van de Boekenweek (de moeder, de vrouw) geeft ze lezingen in Den Bosch en Zoetermeer over haar boeken.

22 maart is Carolijn Visser op het evenement Literaire Manifestatie in Theater de Parade in ’s Hertogenbosch. Het begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te kopen via:
https://www.theateraandeparade.nl/#modal=/programma/4730//Literaire_Manifestatie/

28 maart is Carolijn Visser in de hoofdvestiging van de bibliotheek van Zoetermeer. Het start om 20.00 en is inclusief boekverkoop en signeersessie. Kaarten zijn te koop via:
https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/actueel/agenda/lezing-carolijn-visser.html

Meer nieuws

 • Chaja Polak bij ‘Gesprek Voor de Dam’

  17 april 2019

  Chaja Polak is op 3 mei 2019 te gast bij 'Het Gesprek Voor de Dam'. Andere aanwezige gasten zijn Frans Timmermans en Tom Lanoye. Het Gesprek Voor de Dam is een jaarlijks gesprek in de aanloop naar de ...

  Lees het hele bericht
 • Richard Powers wint Pulitzerprijs

  16 april 2019

  Atlas Contact-auteur Richard Powers wint de Pulitzerprijs (voor fictie) voor zijn werk Tot in de hemel! De jury noemt het 'Een slim gestructureerd verhaal dat vertakt en uitwaaiert, net als de bomen ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda