Lezingen van Carolijn Visser tijdens de Boekenweek

Als schrijver reisde Carolijn Visser de wereld rond voor verhalen over sterke vrouwen in het buitenland. In het kader van het thema van de Boekenweek (de moeder, de vrouw) geeft ze lezingen in Den Bosch en Zoetermeer over haar boeken.

22 maart is Carolijn Visser op het evenement Literaire Manifestatie in Theater de Parade in ’s Hertogenbosch. Het begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te kopen via:
https://www.theateraandeparade.nl/#modal=/programma/4730//Literaire_Manifestatie/

28 maart is Carolijn Visser in de hoofdvestiging van de bibliotheek van Zoetermeer. Het start om 20.00 en is inclusief boekverkoop en signeersessie. Kaarten zijn te koop via:
https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/actueel/agenda/lezing-carolijn-visser.html

Meer nieuws

 • Audioboek en Duitse, Engelse en Arabische vertaling ‘Waarom feminisme goed is voor mannen’

  20 juni 2019

  Uitgeverij Atlas Contact heeft vertaalrechten van Waarom feminisme goed is voor mannen van Jens van Tricht verkocht.  Het boek zal in het Duits verschijnen bij Christoph Links Verlag en in het Arabis...

  Lees het hele bericht
 • Optredens van Marieke Lucas Rijneveld, Lieke Marsman en K. Michel op 50e Poetry International Festival

  13 juni 2019

  Marieke Lucas Rijneveld , Lieke Marsman en K. Michel treden op tijdens  het 50e Poetry International Festival dat op 13 juni feestelijk opent in De Doelen in Rotterdam. Ter gelegenheid van deze jubil...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda