Sebastiaan Chabot tekent contract bij uitgeverij Atlas Contact

Sebastiaan Chabot tekent bij uitgeverij Atlas Contact voor zijn debuutroman ‘De slaap die geen uren kent.’ Redacteur Mariska Kleinhoonte van Os: ‘Sebastiaan Chabot brengt een episch verhaal over vier generaties mannen die elk op hun eigen manier worstelen met het eigen verleden en het verleden van wie hen voorging. Ik ben ongelooflijk trots dat we Sebastiaan mogen verwelkomen in ons fonds en ik verheug me enorm op onze samenwerking.’ 

Sebastiaan Chabot (1989) vertrok na zijn studie geschiedenis aan de UvA naar New York om aan NYU Creative Writing te volgen, een tweejarige opleiding waarvoor slechts 20 aspirant schrijvers per jaar worden toegelaten. Hij studeerde in 2017 af bij Jonathan Safran Foer met een deel van zijn roman en werkte de afgelopen twee jaar aan de voltooiing ervan. Chabot schreef zijn roman in het Engels, en werkt nu aan een hertaling.

Meer nieuws

 • Chaja Polak bij ‘Gesprek Voor de Dam’

  17 april 2019

  Chaja Polak is op 3 mei 2019 te gast bij 'Het Gesprek Voor de Dam'. Andere aanwezige gasten zijn Frans Timmermans en Tom Lanoye. Het Gesprek Voor de Dam is een jaarlijks gesprek in de aanloop naar de ...

  Lees het hele bericht
 • Richard Powers wint Pulitzerprijs

  16 april 2019

  Atlas Contact-auteur Richard Powers wint de Pulitzerprijs (voor fictie) voor zijn werk Tot in de hemel! De jury noemt het 'Een slim gestructureerd verhaal dat vertakt en uitwaaiert, net als de bomen ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda