Sebastiaan Chabot tekent contract bij uitgeverij Atlas Contact

Sebastiaan Chabot tekent bij uitgeverij Atlas Contact voor zijn debuutroman ‘De slaap die geen uren kent.’ Redacteur Mariska Kleinhoonte van Os: ‘Sebastiaan Chabot brengt een episch verhaal over vier generaties mannen die elk op hun eigen manier worstelen met het eigen verleden en het verleden van wie hen voorging. Ik ben ongelooflijk trots dat we Sebastiaan mogen verwelkomen in ons fonds en ik verheug me enorm op onze samenwerking.’ 

Sebastiaan Chabot (1989) vertrok na zijn studie geschiedenis aan de UvA naar New York om aan NYU Creative Writing te volgen, een tweejarige opleiding waarvoor slechts 20 aspirant schrijvers per jaar worden toegelaten. Hij studeerde in 2017 af bij Jonathan Safran Foer met een deel van zijn roman en werkte de afgelopen twee jaar aan de voltooiing ervan. Chabot schreef zijn roman in het Engels, en werkt nu aan een hertaling.

Meer nieuws

 • Atlas Contact-auteurs op de Uitmarkt 2019

  8 augustus 2019

  Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus staan verschillende auteurs van Atlas Contact op de Uitmarkt op het Boekenpodium op Museumplein. Ellen Deckwitz Op zaterdag 24 augustus ontvangt Kenneth van Zi...

  Lees het hele bericht
 • Hanna Bervoets in Zomergasten

  29 juli 2019

  Zondagavond 4 augustus ging Hanna Bervoets in gesprek met Janine Abbring in de tweede aflevering van VPRO Zomergasten. In Zomergasten stelt een gast zijn of haar favoriete televisieavond samen aan de ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda