Gerdien Verschoor bij Pompidou radio over ‘Het meisje en de geleerde’

Gerdien Verschoor is vanavond te gast in het radioprogramma Pompidou op Klara radio van de VRT. Het gesprek zal gaan over haar boek Het meisje en de geleerde. Kroniek van twee verloren gewaande Rembrandts.

In dit boek schetst Gerdien Verschoor het verbijsterende en fascinerende verhaal van de omzwervingen van de twee schilderijen en vervlecht dat met het levensverhaal van de Poolse gravin die het Meisje en de Geleerde voor de toekomst bewaarde.

Meer nieuws

 • Chaja Polak bij ‘Gesprek Voor de Dam’

  17 april 2019

  Chaja Polak is op 3 mei 2019 te gast bij 'Het Gesprek Voor de Dam'. Andere aanwezige gasten zijn Frans Timmermans en Tom Lanoye. Het Gesprek Voor de Dam is een jaarlijks gesprek in de aanloop naar de ...

  Lees het hele bericht
 • Richard Powers wint Pulitzerprijs

  16 april 2019

  Atlas Contact-auteur Richard Powers wint de Pulitzerprijs (voor fictie) voor zijn werk Tot in de hemel! De jury noemt het 'Een slim gestructureerd verhaal dat vertakt en uitwaaiert, net als de bomen ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda