Volg het WK Vrouwenvoetbal met het Samen Sterk-speelschema

Deze vrijdag begint het WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk. De Oranjeleeuwinnen gaan er helemaal voor! Nederland speelt de eerste wedstrijd op 11 juni tegen Nieuw Zeeland. Journalist Annemarie Postma beschrijft in haar nieuwe boek Samen sterk van binnenuit hoe het Nederlandse team, een van de favorieten van dit toernooi, zich heeft voorbereid op dit toernooi. Postma zal onder meer voor Het Parool verslag doen vanuit Frankrijk over dit WK. Wil je weten wat het speelschema is? Download hier het Samen Sterk-speelschema.

 

Meer nieuws

 • Atlas Contact-auteurs op de Uitmarkt 2019

  8 augustus 2019

  Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus staan verschillende auteurs van Atlas Contact op de Uitmarkt op het Boekenpodium op Museumplein. Ellen Deckwitz Op zaterdag 24 augustus ontvangt Kenneth van Zi...

  Lees het hele bericht
 • Hanna Bervoets in Zomergasten

  29 juli 2019

  Zondagavond 4 augustus ging Hanna Bervoets in gesprek met Janine Abbring in de tweede aflevering van VPRO Zomergasten. In Zomergasten stelt een gast zijn of haar favoriete televisieavond samen aan de ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda