Veel media-aandacht voor ‘Het geheim van de schildpad’

Het geheim van de schildpad staat volop in de belangstelling van de media. Hierin neemt arts en historicus David van Bodegom de lezer mee op een fascinerende ontdekkingstocht door de evolutie en laat hij zien wat we van dieren kunnen leren over veroudering. De auteur was te gast bij PAUW (bekijk hier de uitzending) en op de radio bij Vroege vogels (luister hier terug) en Nooit meer slapen. Hij werd geïnterviewd door onder meer De Telegraaf, NRC Handelsblad, de Volkskrant, Trouw, Elsevier. RTL Nieuws schrijft:

 ‘Arts David van Bodegom heeft zich jaren met het raadsel over ouderdom beziggehouden. In Het geheim van de schildpad vergelijkt hij de levensduur van talloze voorbeelden uit de natuur. Door stil te staan bij de manier waarop schildpadden, muizen, walvissen en nog veel meer dieren ouder worden, leert hij ons eigen ouderdomsproces beter te begrijpen.’ – RTL Nieuws

 Inmiddels is het boek herdrukt. Bekijk hier een video waarin David van Bodegom vertelt over zijn boek:

https://www.youtube.com/watch?v=3JCuzW6phgE

 

 

 

 

 

Meer nieuws

 • NS Publieksprijs voor ‘Rinkeldekink’ van Martine Bijl

  21 november 2019

  Rinkeldekink van Martine Bijl heeft de NS Publieksprijs 2019 gewonnen en is daarmee het Boek van het Jaar 2019. Haar man Berend Boudewijn nam de prijs in ontvangst. In totaal werden 111.000 stemm...

  Lees het hele bericht
 • Voorjaarsaanbieding 2020

  14 november 2019

  Bekijk hier de te verwachten titels van de voorjaarsaanbieding 2020 voor Fictie, Non-fictie, Business Contact en Olympus, en de brochures van 75 jaar bevrijding en Fantoomgroei.     ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda