Boek ‘De nieuwe fiets’ inspireert Stef Bos tot nieuw lied

Stef Bos gaat op tournee en heeft een nieuw album, getiteld: ‘TIJD, om te gaan leven.’ Dirk Jan Roeleven schreef tien jaar geleden het boek De nieuwe fiets, over zijn fietstocht van Italië naar Nederland. Stef Bos raakte geïnspireerd door het boek en gebruikte een passage als onderdeel van een lied: De Klim. Woensdag 5 februari waren zij samen te gast in De Wereld Draait Door.

> Bekijk hier het boek De nieuwe fiets

Meer nieuws

 • Bereikbaarheid uitgeverij Atlas Contact

  16 maart 2020

  Naar aanleiding van de maatregelen rond het coronavirus uitgeverij Atlas Contact is ons pand tot nader bericht gesloten voor bezoek. Onze medewerkers werken thuis en zijn per mail te bereiken; de m...

  Lees het hele bericht
 • De avond is ongemak van Marieke Lucas Rijneveld staat op de shortlist van de International Man Booker Prize 2020

  2 april 2020

  De jury van de International Man Booker Prize 2020 heeft de shortlist bekend gemaakt. De avond is ongemak van Marieke Lucas Rijneveld is een van de 6 overgebleven romans voor deze prestigieuze interna...

  Lees het hele bericht
 • Eduard Cousin over het coronavirus in Egypte

  1 april 2020

  Café-eigenaar Hag Nasr, zijn zoon Karim en neef Ahmed zitten met z’n drieën over een mobieltje heen gebogen. Ze kijken ernstig en luisteren geconcentreerd naar een toespraak van de premier van Egy...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda