A Case for More Migration: Suketu Mehta spreekt over zijn nieuwste boek Manifest van een immigrant en over migratie.

Suketu Mehta zal op 24 februari te gast zijn in De Balie. Volgens Mehta wordt het Westen niet bedreigd door immigranten, maar door de angst voor hen. Daarom hebben we volgens hem een nieuw narratief nodig rondom migratie. Mehta stelt dat migranten zowel bijdragen aan de plek waar zij aankomen, als aan de plek die zij verlaten. In De Balie bespreekt hij zijn nieuwste boek Manifest van een immgrant en houdt hij, tegen de heersende opvattingen in, een pleidooi voor méér migratie.

Tickets en meer informatie via de website van De Balie.

Meer nieuws

 • Bereikbaarheid uitgeverij Atlas Contact

  16 maart 2020

  Naar aanleiding van de maatregelen rond het coronavirus uitgeverij Atlas Contact is ons pand tot nader bericht gesloten voor bezoek. Onze medewerkers werken thuis en zijn per mail te bereiken; de m...

  Lees het hele bericht
 • ‘Stedevaart’ van Jan Brokken in de Taalstaat Boekenlijst

  23 mei 2020

  Mevrouw Albers-Gobes uit Alkmaar droeg Stedevaart aan voor de Taalstaat Boekenlijst. Frits Spits sprak Jan Brokken over het rijk geïllustreerde Stedevaart, waar in 22 non-fictieverhalen steeds een pl...

  Lees het hele bericht
 • Hanna Bervoets schrijft het Boekenweekgeschenk 2021

  21 mei 2020

  Geweldig nieuws! Hanna Bervoets is de schrijfster van het Boekenweekgeschenk voor de Boekenweek van 2021. De 86ste Boekenweek vindt plaats van zaterdag 6 maart tot en met zondag 14 maart 2021. Hann...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda