Verwachte boeken zomer 2020

Onze nieuwe aanbiedingsbrochures zijn van de drukker! Bekijk hier welke nieuwe boeken er gaan verschijnen van juni tot en met september 2020 bij fictie, non-fictie, Uitgeverij Business Contact en Olympus.

Fictie

Non-fictie

Business Contact

Olympus

Meer nieuws

 • ‘Ode aan de verliezer’ van Alain Verheij op de shortlist voor De Prijs Spirituele en Christelijke boek 2021

  21 oktober 2021

  Ode aan de verliezer van Alain Verheij staat op de shortlist voor De Prijs Spirituele en Christelijke boek 2021 in de categorie Spiritueel boek. In Ode aan de verliezer kijkt Verheij met een frisse...

  Lees het hele bericht
 • Margot Vanderstraeten te gast bij Radio Kunststof

  20 oktober 2021

  Gisteravond was Margot Vanderstraeten te gast bij Kunststof op NPO Radio1. Zij besprak haar laatste boek Minjan, het vervolg op Mazzel tov, over de talloze nieuwe ontmoetingen die zij opdeed binnen...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda