‘Verdrink geen dooie eend’ nu ook als audioboek beschikbaar

In het boek Verdrink geen dooie eend deelt topadvocaat Marry de Gaay Fortman  haar inzichten over hoe we verbinding kunnen zoeken om succesvoller, slagvaardiger en innovatiever te worden. Met schwung vertelt ze hoe ze zich gaandeweg de kunst van beminnelijke doeltreffendheid eigen maakte. Een persoonlijk verhaal en een inspirerend voorbeeld voor iedereen die iets wil bereiken, nu óók als audioboek beschikbaar!

De belangrijkste lessen in Verdrink geen dooie eend: verspil geen energie aan negatieve situaties of dwarsliggers – ‘dooie eenden’ – en onderschat nooit de kracht van beminnelijkheid. Als je motto ‘getting to yes’ is, hoef je nooit meer iemand zijn ongelijk, onvermogen of falen in te wrijven, maar ontstaat er ruimte om nuchter te focussen op het bereiken van gezamenlijke doelen. Effectief gedrag en open communicatie voorkomen dat anderen onnodig beschadigd raken in het debat – iets waarmee je uiteindelijk vooral jezelf in de vingers snijdt.

Je kan het audioboek vinden via Storytel, Bol of Libris.

Veel luisterplezier gewenst!

 

 

Meer nieuws

 • Fout in ‘Koken, eten, leven’ van Nigella Lawson

  15 januari 2021

  In Koken, eten, leven van Nigella Lawson is in het recept van 'Mijn eigen zoet-zoute chocolate cookies' per abuis een fout geslopen; in plaats van 8 tl baksoda had er natuurlijk 1/8 tl baksoda moeten ...

  Lees het hele bericht
 • Caroline Reeders wordt de nieuwe directeur van uitgeverij Atlas Contact

  14 januari 2021

  Met ingang van 1 mei 2021 is Caroline Reeders benoemd tot directeur van uitgeverij Atlas Contact. Het afgelopen jaar is met zorg en beleid gezocht naar een opvolger voor Chris Herschdorfer. Een sollic...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda