Deze boeken zijn genomineerd voor Humberto’s NPO Radio1 Beste Non-fictieboek van het Jaar

Drie titels van Atlas Contact zijn genomineerd voor het Humberto NPO Radio1 Beste Non-fictie Boek van het Jaar. Boekenredacteur Emma Louise Diest maakte afgelopen jaar elke maand een maand-winnaar bekend. Het publiek mag nu een jaarwinnaar kiezen. Van onze uitgeverij zijn dit de titels die meedingen:

Je kunt nu je stem uitbrengen en bepalen welk boek volgens jou een plekje op de shortlist (beste 5) verdient! Er kan tot en met 3 december gestemd worden.

Op vrijdag 4 december wordt de shortlist van vijf titels bekend gemaakt. Uit deze vijf boeken wordt op vrijdag 18 december in Waanders in de Broeren in Zwolle het Humberto NPO Radio 1 Beste Non-fictie Boek van het Jaar uitgeroepen.

Meer nieuws

 • ‘Mom you can’ actie!

  22 januari 2021

  Februari 2020 lanceerden we het boek 'Mom You Can'. Little did we know. Dat we een maand later (bijna) allemaal thuis moesten gaan werken. En dat het onderwerp ‘meer geluk in werk en moederschap...

  Lees het hele bericht
 • Spui 25 livestream presentatie ‘Nu de wereld niet meer kijkt’ van Eduard Cousin

  20 januari 2021

  Op 25 januari verschijnt  Nu de wereld niet meer kijkt, over de naweeën van de Arabische Lente, die tien jaar geleden begon in Egypte. Twee jaar later verhuisde de Nederlandse journalist Eduard Cous...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda