‘De zin van het leven’ van Fokke Obbema wint de Volzin Boekenprijs 2020

Kort voor de jaarwisseling werd bekend dat ‘De zin van het leven’ van Fokke Obbema is bekroond met de Volzin Boekenprijs 2020. De criteria voor inzending waren:  een duidelijke link met ‘religie en samenleving’, geschreven in de periode 2016-2020, niet alleen theologie en non-fictie, en… vooral erg goed en origineel qua inhoud.

De redactie van Volzin koos de winnaar uit een kleine honderd ingezonden titels: ‘De zin van het leven is een fantastisch boek. De kwaliteit van de interviews in deze bestseller is hoog, het thema zingeving wordt inmiddels breder gewaardeerd en de invloed die het boek heeft gehad op bijvoorbeeld andere auteurs is opvallend. De afgelopen periode verschenen er meerdere boeken over de zin van het leven.’

 

 

Meer nieuws

 • ‘Mom you can’ actie!

  22 januari 2021

  Februari 2020 lanceerden we het boek 'Mom You Can'. Little did we know. Dat we een maand later (bijna) allemaal thuis moesten gaan werken. En dat het onderwerp ‘meer geluk in werk en moederschap...

  Lees het hele bericht
 • Spui 25 livestream presentatie ‘Nu de wereld niet meer kijkt’ van Eduard Cousin

  20 januari 2021

  Op 25 januari verschijnt  Nu de wereld niet meer kijkt, over de naweeën van de Arabische Lente, die tien jaar geleden begon in Egypte. Twee jaar later verhuisde de Nederlandse journalist Eduard Cous...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda