Online presentatie van ‘De atlas van overal’

Woensdag 24 februari (20:00 tot 21:30) vindt de online presentatie plaats van de nieuwe roman van Deniz Kuypers: De atlas van overal.

Op het Turkse platteland van het midden van de vorige eeuw wordt een dichter verliefd op een meisje uit de stad, met grote gevolgen. Zeventig jaar later, aan de westkust van Amerika, blikt zijn zoon terug op het leven van zijn vader in een poging te begrijpen waarom zij al jaren van elkaar vervreemd zijn. Met De atlas van overal schreef Deniz Kuypers over ontheemding, het opgroeien tussen twee culturen, de rusteloosheid die daarbij hoort en de verhalen die ons verbinden aan onze thuisgrond en aan elkaar.

Deze avond vieren we het verschijnen van Kuypers derde roman, De atlas van overal. Mariska Kleinhoonte van Os, de redacteur van Deniz Kuypers, verzorgt de moderatie en spreekt namens de uitgeverij Kuypers toe. Vervolgens gaat literair journalist Theo Hakkert in gesprek met Kuypers over De atlas van overal. Ook zal Kuypers een stuk voordragen uit zijn nieuwe roman en is er ruimte voor vragen aan de schrijver.

Klik hier om je aan te melden voor het evenement!

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights