Margalith Kleijwegt in ‘Mooi verhaal’ van het Joods Historisch Museum

Margalith Kleijwegt, auteur van het kort geleden verschenen boek Verdriet en boterkoek, werd samen met haar zoon Kers en nicht Bobje gefilmd voor een korte reportage in de serie ‘Mooi verhaal’ van het Joods Historisch Museum. Ze worden geïnterviewd door Emile Schrijver. Een goed gesprek terwijl ze in de keuken van het Kindermuseum de smeuïgste boterkoek bakken die er bestaat.

 

Meer nieuws

 • Drie vertaalde titels van Atlas Contact op longlist Booker Prize 2021

  27 juli 2021

  De longlist van The Booker Prize 2021 is bekendgemaakt en maar liefst drie vertaalde titels van Atlas Contact zijn genomineerd: Klara en de Zon van Kazuo Ishiguro, Hier hoor je niemand over van Patric...

  Lees het hele bericht
 • Pantheon Boekhandel organiseert avond over ‘Bluets’ met vertaler Nicolette Hoekmeijer

  26 juli 2021

  Gevoelens en pijn in blauw, en dat geheel gevat in taal. Dat is Bluets van Maggie Nelson. Een raadselachtig maar prachtig boek en daarom organiseert Pantheon Boekholdt op dinsdagavond 21 septembe...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda