Vijf auteurs van Atlas Contact te gast bij ILFU 2021

Van 23 september tot 2 oktober is het International Literature Festival Utrecht (ILFU) en maar liefst vijf auteurs van Atlas Contact zijn te gast: Jeanette Winterson, Ayaan Hirsi Ali, Rebekka de Wit, Elizabeth Strout en K. Michel. Het ILFU is een jong en vernieuwend internationaal literatuurfestival. Het festival brengt verschillende grote literatuurevenementen van de afgelopen jaren en decennia samen. Vermengd met nieuwe programma-onderdelen is het ILFU een avontuurlijke viering van de literatuur en poëzie. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Programma:

24 september: Online Book Talk met Jeanette Winterson over haar nieuwe essaybundel Twaalf bytes.

25 september: Ayaan Hirsi Ali, van wie onlangs Prooi verscheen, praat met Lale Gül over vrouwenrechten en islam. Ook Rebekka de Wit is aanwezig en zij gaat in gesprek met Imbolo Mbue over klimaatzaken en olievlekken.

30 september: Elizabeth Strout wordt geïnterviewd door Liddie Austin. Strouts nieuwe roman Het verhaal van William verschijnt in oktober 2021.

2 oktober: K. Michel treedt op tijdens de 38ste Nacht van de Poëzie. Onlangs verscheen zijn dichtbundel & rol door.

Meer nieuws

 • Vacature stagiair PR en Publiciteit bij Uitgeverij Atlas Contact

  22 juni 2022

  Wil jij ervaring opdoen bij een literaire uitgeverij en onze boeken en schrijvers als Haruki Murakami, Adriaan van Dis, Niña Weijers, Babs Gons,  Madeleijn van den Nieuwenhuizen,  Marieke Lucas Rij...

  Lees het hele bericht
 • Salman Rushdie

  13 augustus 2022

  We zijn geschokt en bedroefd door de aanslag op het leven van schrijver Salman Rushdie tijdens een lezing in de staat New York op vrijdag jl. Zijn rijke oeuvre, dat duizelingwekkende romans omvat als ...

  Lees het hele bericht
 • Wat lezen de medewerkers van Atlas Contact zelf graag deze zomer?

  12 augustus 2022

  We maakten een rondje langs de bureaus op de uitgeverij. Dit zijn volgens de aanwezige medewerkers de must-reads van deze zomer (en daarna uiteraard). Tilly, uitgever tipt Dunkelblum zwijgt van Eva...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda