Vijf auteurs van Atlas Contact te gast bij ILFU 2021

Van 23 september tot 2 oktober is het International Literature Festival Utrecht (ILFU) en maar liefst vijf auteurs van Atlas Contact zijn te gast: Jeanette Winterson, Ayaan Hirsi Ali, Rebekka de Wit, Elizabeth Strout en K. Michel. Het ILFU is een jong en vernieuwend internationaal literatuurfestival. Het festival brengt verschillende grote literatuurevenementen van de afgelopen jaren en decennia samen. Vermengd met nieuwe programma-onderdelen is het ILFU een avontuurlijke viering van de literatuur en poëzie. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Programma:

24 september: Online Book Talk met Jeanette Winterson over haar nieuwe essaybundel Twaalf bytes.

25 september: Ayaan Hirsi Ali, van wie onlangs Prooi verscheen, praat met Lale Gül over vrouwenrechten en islam. Ook Rebekka de Wit is aanwezig en zij gaat in gesprek met Imbolo Mbue over klimaatzaken en olievlekken.

30 september: Elizabeth Strout wordt geïnterviewd door Liddie Austin. Strouts nieuwe roman Het verhaal van William verschijnt in oktober 2021.

2 oktober: K. Michel treedt op tijdens de 38ste Nacht van de Poëzie. Onlangs verscheen zijn dichtbundel & rol door.

Meer nieuws

  • Nobelprijswinnaar en psycholoog Daniel Kahneman overleden

    28 maart 2024

    Woensdag 27 maart bereikte ons het droevige bericht dat psycholoog, Nobelprijswinnaar en schrijver Daniel Kahneman is overleden op negentigjarige leeftijd. Wij wensen zijn echtgenote, familie en naast...

    Lees het hele bericht
  • Jonny Steinberg wint The National Book Critics Circle Award met ‘Winnie & Nelson’

    25 maart 2024

    The National Book Critics Circle (NBCC) Award in de categorie biografie gaat dit jaar naar Winnie & Nelson. Portret van een huwelijk van Jonny Steinberg. In dit boek ontrafelt Jonny Steinberg het ...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights