‘Dat een briljant man zo goedgelovig kan zijn.’ Onthullend boek over topondernemer Sanderink

Gerard Sanderink (73) behoort tot de top van het bedrijfsleven en zijn bedrijven werken veel voor de overheid. In vier jaar tijd is hij volledig ontspoord onder invloed van zijn vriendin: de zelfverklaarde cyberexpert Rian van Rijbroek.

Over deze opmerkelijke affaire schreef Tubantia-journaliste Angelique Kunst het boek Er is er hier maar één de baas dat donderdag 28 april verschijnt bij uitgeverij Business Contact. Vandaag was er in diverse kranten al aandacht voor dit onthullende boek, zo schreef het AD:  ‘de soms schokkende en dan weer tragikomische lotgevallen van Sanderink (…) een krankzinnige saga die Kunst in haar boek meeslepend beschrijft.’

Lees hier de voorpublicatie in Tubantia

Bekijk het boek hier (pre-order is mogelijk)

Meer nieuws

 • Vacature stagiair PR en Publiciteit bij Uitgeverij Atlas Contact

  22 juni 2022

  Wil jij ervaring opdoen bij een literaire uitgeverij en onze boeken en schrijvers als Haruki Murakami, Adriaan van Dis, Niña Weijers, Babs Gons,  Madeleijn van den Nieuwenhuizen,  Marieke Lucas Rij...

  Lees het hele bericht
 • Salman Rushdie

  13 augustus 2022

  We zijn geschokt en bedroefd door de aanslag op het leven van schrijver Salman Rushdie tijdens een lezing in de staat New York op vrijdag jl. Zijn rijke oeuvre, dat duizelingwekkende romans omvat als ...

  Lees het hele bericht
 • Wat lezen de medewerkers van Atlas Contact zelf graag deze zomer?

  12 augustus 2022

  We maakten een rondje langs de bureaus op de uitgeverij. Dit zijn volgens de aanwezige medewerkers de must-reads van deze zomer (en daarna uiteraard). Tilly, uitgever tipt Dunkelblum zwijgt van Eva...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda