MAAK HET AF! Een workshop door Maarten Bruns, Maria Postema en Koen Caris

Op woensdag 15 maart organiseert Atlas Contact ‘Maak het af!’ in Sociëteit de Kring. De avond bestaat uit een workshop met Maarten Bruns en Maria Postema en een interview met schrijver Koen Caris.

 

Iedereen heeft er wel een: zo’n project dat aan je knaagt en dat je eigenlijk heel graag zou willen maken, maar waar je steeds niet aan toekomt. Met de goede voornemens voor het nieuwe jaar nog vers in het geheugen, biedt dit programma DE kans om het project waar je al maanden tegenaan hikt, af te maken.

Doorgewinterde makers Maarten Bruns en Maria Postema leerden the hard way hoe ze alle hobbels en hindernissen moesten nemen die een concreet eindproduct in de weg staan, en ze gunnen anderen een kortere route. Daarom combineerden ze hun eigen lessen met die van onderzoekers en andere inspirerende makers tot een compact stappenplan waarmee je elk project afkrijgt. Tijdens deze workshop lichten Maarten en Maria deze lessen toe en gaan zij in gesprek met schrijver Koen Caris over de uitdagingen die ieder project met zich meebrengt. Hoe maakte hij zijn debuutroman Stenen eten af?

Woensdag 25 januari 2023, 19:30 – 20:30 uur bij Sociëteit De Kring

Programma:

  • 19:00 – Inloop
  • 19:30 – Aanvang programma
  • 20:30 – Einde programma

Meer informatie en kaartjes bij De Kring.

Meer nieuws

  • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

    16 april 2024

    In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

    Lees het hele bericht
  • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

    11 april 2024

    Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights