Vijf titels van Atlas Contact op de longlist voor het Regenboekboek van het Jaar!

Vijf titels van Atlas Contact zijn genomineerd voor het Regenboogboek van het Jaar van Hebban. De lezerscommunity van Hebban.nl en queer lifestyle magazine Winq heeft een lijst samengesteld van de honderd mooiste, leukste en belangrijkste LHBTIQ+-boeken die in 2022 zijn verschenen. Op de longlist staan maar liefst vijf titels van Atlas Contact, namelijk ‘Detransitie, baby’ van Torrey Peters, ‘Komijnspliters’ van Marieke Lucas Rijneveld, ‘De droomfabriek’ van Gerwin van der Werff en ‘Omdat ze leven’ van Brecht De Backer. 

Stemmen op je favoriete Regenboogboek kan tot en met 4 juni via de site van Hebban. 

Meer nieuws

 • De Van Keulen Karavaan: 51-jarig schrijverschap Mensje van Keulen

  26 september 2023

  Op 4 oktober 2023 wijdt het International Literature Festival Utrecht (IFLU) een avond aan het werk van Mensje van Keulen. Van Keulens rijke oeuvre, dat bestaat uit verhalen, gedichten, romans en dagb...

  Lees het hele bericht
 • Uitreiking Gouden Ganzenveer 2023 aan Jan Brokken

  21 september 2023

  Jan Brokken ontving op 18 september tijdens een indrukwekkende bijeenkomst de Gouden Ganzenveer 2023 uit handen van staatssecretaris Gunay Uslu vanwege zijn ontzagwekkend brede en omvangrijke oeuvre ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights