Vijf titels van Atlas Contact op de longlist voor het Regenboekboek van het Jaar!

Vijf titels van Atlas Contact zijn genomineerd voor het Regenboogboek van het Jaar van Hebban. De lezerscommunity van Hebban.nl en queer lifestyle magazine Winq heeft een lijst samengesteld van de honderd mooiste, leukste en belangrijkste LHBTIQ+-boeken die in 2022 zijn verschenen. Op de longlist staan maar liefst vijf titels van Atlas Contact, namelijk ‘Detransitie, baby’ van Torrey Peters, ‘Komijnspliters’ van Marieke Lucas Rijneveld, ‘De droomfabriek’ van Gerwin van der Werff en ‘Omdat ze leven’ van Brecht De Backer. 

Stemmen op je favoriete Regenboogboek kan tot en met 4 juni via de site van Hebban. 

Meer nieuws

 • ‘Xerox’ van Fien Veldman genomineerd voor de Anton Wachterprijs

  27 mei 2024

  Fien Veldman is voor haar debuut Xerox genomineerd voor de Anton Wachterprijs. Dit is de prijs voor het beste Nederlandstalige literaire prozadebuut van de afgelopen twee jaar. De winnaar van de wordt...

  Lees het hele bericht
 • ‘Blauwestad’ van Karin Sitaling wint Beste Groninger Boek 2024

  26 mei 2024

   Blauwestad van Karin Sitalsing en ‘De jongen die van de wereld hield’ van Tjibbe Veldkamp zijn uitgeroepen tot de Beste Groninger Boeken van 2024. Dit maakte de jury zaterdag bekend tijdens het ...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights