Li An Phoa en Maarten van der Schaaf wandelen voor Drinkbare Rivieren langs de Theems

Li An Phoa en Maarten van der Schaaf, schrijvers van Drinkbare rivieren. Een reis, een droom, een levenswerk, maken momenteel een wandeling van 350 kilometer van de bron van de Theems in Cotswolds naar de monding in de Noordzee. Met de wandeling vragen ze aandacht voor drinkbare rivieren en een gezond ecosysteem. Onderweg spreken en lopen ze een stuk met onder meer schoolkinderen, boeren, vissers, leraren, roeiers, journalisten, politici, milieuactivisten. Ze  verblijven onderweg bij lokale bevolking en dagelijks monitoren ze de waterkwaliteit van de Theems. In de aanloop naar hun wandeling publiceerden Li An en Maarten een Engelse editie van hun boek, meer informatie daarover, én over hun wandeling, is te vinden op drinkablerivers.org. De Nederlandse editie van Drinkbare rivieren is ook beschikbaar als e-book en audioboek. Hun tocht is te volgen via hun Instagram-account Drinkablerivers.

 

Meer nieuws

 • Nieuwe roman Rob van Essen lovend ontvangen

  1 december 2023

  Op 17 november verschenen: Ik kom hier nog op terug, de nieuwste roman van Libris Literatuurprijs-winnaar Rob van Essen! Een overrompelende roman waarin alles met elkaar samenhangt, en die niet onopge...

  Lees het hele bericht
 • Vacature: acquirerend redacteur Business Contact

  1 december 2023

  We zijn op zoek naar een enthousiaste acquirend redacteur Business Contact voor 32 uur per week. Als acquirerend redacteur ben je de pijler onder de fondsontwikkeling van uitgeverij Business Contac...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights