Boekenweek 2024 | de mooiste boeken over familie

Van 16 t/m 24 maart vieren we de 89e Boekenweek met een thema dat altijd een rijke voedingsbodem voor de literatuur is geweest: ‘Bij ons in de familie’. Van Adriaan van Dis tot Daan Heerma van Voss, van Jan Brokken tot Mensje van Keulen: vele auteurs schreven over (hun) familie. Hier een kleine selectie uit het prachtige aanbod aan familieverhalen bij Atlas Contact.

Tijdens de Boekenweek krijgen lezers het Boekenweekgeschenk Gezinsverpakking van de familie Chabot bij besteding van € 15 aan boeken cadeau van de boekhandel. Ook bij bestellingen via deze site, die worden afgehandeld via onze webwinkel Boekenwereld.

Bekijk hier de mooiste boeken over familie.

Meer nieuws

 • ‘De Zeeuwse jaren’, gesigneerd door Freek de Jonge

  13 juni 2024

  Na Kom verder! (1900-1951) en Reikhalzend verlangen (1951- 1962) verschijnt deze week deel 3 in de memoires van Freek de Jonge:  De Zeeuwse jaren.   Hierin beschrijft hij hoe de jaren zestig niet al...

  Lees het hele bericht
 • Nieuwe podcastreeks ‘Wie is Swift?’ over Taylor Swift nu te beluisteren

  13 juni 2024

  In de nieuwe podcastserie Wie is Swift? buigen hosts Simon Dikker Hupkes en Rachel van de Pol zich over de grootste popster van het moment: Taylor Swift. Ze roept bewondering, devotie, haat en afgunst...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights