Boekenweek 2024 | de mooiste boeken over familie

Van 16 t/m 24 maart vieren we de 89e Boekenweek met een thema dat altijd een rijke voedingsbodem voor de literatuur is geweest: ‘Bij ons in de familie’. Van Adriaan van Dis tot Daan Heerma van Voss, van Jan Brokken tot Mensje van Keulen: vele auteurs schreven over (hun) familie. Hier een kleine selectie uit het prachtige aanbod aan familieverhalen bij Atlas Contact.

Tijdens de Boekenweek krijgen lezers het Boekenweekgeschenk Gezinsverpakking van de familie Chabot bij besteding van € 15 aan boeken cadeau van de boekhandel. Ook bij bestellingen via deze site, die worden afgehandeld via onze webwinkel Boekenwereld.

Bekijk hier de mooiste boeken over familie.

Meer nieuws

 • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

  23 april 2024

   Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

  Lees het hele bericht
 • 22 april: de Dag van de Aarde met de première van ‘Our Blue World’, waarin Li An Phoa (‘Drinkbare Rivieren’) een rol speelt

  22 april 2024

  Maandag 22 april was het Earth Day, de Dag van de Aarde, en ging de film ‘Our Blue World’ in première in New York. De Dag van de Aarde is een dag die in het teken staat van milieubescherming en h...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights