Jasper van Kuijk over ‘Hoe makkelijk kun je het maken?’ bij Spraakmakers en Het Oor Wil Ook Wat

Jasper van Kuijk was donderdag 4 juli te gast in het Radio 2 programma Het Oor Wil Ook Wat naar aanleiding van zijn boek Hoe makkelijk kun je het maken? Ontwikkel oplossingen die iedereen wil en kan gebruiken. In dit toegankelijke en lichtvoetige boek leert Jasper van Kuijk je de allerbeste methode om producten, diensten en systemen te ontwikkelen waar iedereen mee uit de voeten kan.

Eerder was hij te gast in het Radio 1 programma Spraakmakers waar hij vertelde over gebruiksvriendelijk ontwerpen en de uitdagingen er omheen, tevens het onderwerp van zijn recent verschenen boek Hoe makkelijk kun je het maken?. De aflevering is hier terug te beluisteren.

 

Meer nieuws

 • Gooi maar vol die koffer: dit zijn 4 van de 24 beste boeken van ’24 volgens de Volkskrant

  12 juli 2024

  De vakantie is begonnen, het leesseizoen bij uitstek. Wat moet er mee deze zomer? Dit zijn 4 van de 24 beste boeken van 2024 tot nu, volgens de boekenredactie van de Volkskrant. Jan Brokken: De o...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken ontvangt de Premio De Sanctis Europa

  9 juli 2024

  Op maandag 8 juli jl is in Brussel de prestigieuze Premio De Sanctis 'Europa' uitgereikt aan Jan Brokken voor zijn gehele literaire oeuvre en zijn fundamentele bijdrage aan de Europese cultuur. De Pre...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights