Daan Heerma van Voss (1986) is historicus en schrijver. Voor zijn journalistieke werk won hij De Tegel. Zijn literaire werk werd voor verscheidene prijzen genomineerd, en vertaald in het Zweeds, Spaans, Duits en Chinees. In 2020 verscheen 'Coronakronieken'. In het voorjaar van 2021 is zijn nieuwste boek, 'De bange mens', verschenen.

Deel dit met anderen


Boeken van Daan Heerma van Voss

 • ISBN 9789025471477
  Na ingrijpende gebeurtenissen besluit Tomas Wolf weer te geloven in de liefde. Hij valt voor het jongere meisje A., dat, beïnvloed door de volgens Tomas narcistische tijdgeest, een totaal andere kijk op liefde heeft.
 • ISBN 9789025471293
  Een onverschrokken roman over geheugenverlies waarin Daan Heerma van Voss tot belangrijke inzichten komt over zichzelf, vriendschap en de liefde. Waar ligt de grens tussen herinnering en fictie?
 • waar onze angsten vandaan komen en wat ze betekenen

  ISBN 9789045043685
  In Nederland hebben inmiddels meer dan een miljoen mensen een angststoornis. Hoe is het zover gekomen? In ‘De bange mens’ gaat Daan Heerma van Voss op zoek naar de bron van onze angsten.
Voornaam
Daan
Achternaam
Heerma van Voss


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda