Lotte Dodion (1987) is dichter, performer en poëziemissionaris. Ook wanneer ze niet schrijft of optreedt, slingert ze poëzie
en verwondering binnen in het leven van alledag: ze zet poëzieprojecten op waarin ze experimenteert met social design en mensen met workshops aan het schrijven krijgt. Haar debuutbundel 'Kanonnenvlees' is meermaals herdrukt. 'Studio Haiku' is haar tweede boek en is in april 2022 verschenen. (Foto: Matthias Hannes)

Deel dit met anderen


Boeken van Lotte Dodion

  • ISBN 9789025471989
    De haiku is een korte Japanse dichtvorm die om meer draait dan alleen natuur. In een gids en werkboek, die uitnodigen om zelf aan de slag te gaan, worden de grenzen opgerekt van wat Haiku kan zijn.
  • ISBN 9789025447038
    Kanonnenvlees is een poëtische staalkaart van hoe mensen aan elkaar kapotgaan. Soms beetje bij beetje, soms plots en overdonderend. In Kanonnenvlees verzamelt Lotte Dodion de brokstukken van een eerste schooldag, een laatste kus, een gebroken familie... en transformeert scherven tot schoonheid van de rauwere...
Voornaam
Lotte
Achternaam
Dodion
Website
http://www.lottedodion.be


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda