Rob de Graaf is innovatieondernemer, management developer en deeltijd docent aan Nyenrode Business Universiteit op het gebied van marketing en innovatie. Sinds 2004 is hij actief in Management Development voor Innovatie. Sinds 2008 werkt hij met het Innovation Leadership-programma, dat hij ondersteunt als directeur van een netwerk van twintig innovatie- en leiderschapsexperts uit de praktijk. Daarnaast voert De Graaf interimopdrachten uit, bijvoorbeeld als manager productontwikkeling of business development manager. Branches waarin hij zich thuisvoelt zijn Telecom, ict, Gezondheidszorg, Verzekeringen en Mobiliteit. Zijn motto is: ‘Innoveren kun je leren’ en daar beleeft hij als ondernemer, management developer en docent zelf ook veel plezier aan.

Deel dit met anderen


Boeken van Rob de Graaf

 • hoe Nederland kan vernieuwen

  ISBN 9789047001089
  Patrick van der Duin, Rob de Graaf & Ton Langeler
  INNOVATIE UIT DE POLDER
  Hoe Nederland kan vernieuwen

  Dat innovatie de sleutel is tot duurzaam succes, zowel voor bedrijven en sectoren als voor landen, is inmiddels wel bewezen. Helaas lijkt Nederland achter te blijven op innovatief...
Voornaam
Rob
Achternaam
de Graaf


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda