Ton Langeler

Ton Langeler

Ton Langeler is een bouwer. Hij is een ervaringsdeskundige in het realiseren en vermarkten van innovaties. Hij is succesvol gebleken in het ontwikkelen van nieuwe productconcepten en het opzetten van nieuwe ondernemingen. Ook begeleidt hij samenwerkingsverbanden zoals allianties en open-innovatie-initiatieven. Hij werkt hierbij zowel voor multinationals als voor startende bedrijven. Bij al zijn opdrachten komt steeds de belangrijke combinatie van commercie en technologie naar voren.

Langeler is ingenieur en bedrijfskundige. Hij heeft een brede internationale ervaring in marketing, verkoop en business development. Na zijn studie werkte hij tien jaar voor Mars en introduceerde voor Philips en Douwe Egberts het koffiesysteem Senseo. Langeler heeft zich verder gespecialiseerd in innovatie aan Oxford University en is een gecertificeerde Prince2-projectmanager.

Hij is directeur van pro-Actuate; uit dien hoofde adviseert en begeleidt hij bedrijven om innovatie-inspanningen effectiever en efficiënter te maken en geeft hij trainingen op dit gebied.

Helaas, zijn er geen boeken gevonden voor deze bindingswijze.

Terug naar boven

Geverifieerd door MonsterInsights