In ‘Aftellen’, het tweede deel in de Cazalet-serie van Jane Howard, schrijven we 1939, Hitler is net Polen binnengevallen. De vrouwen en kinderen Cazalet worden geëvacueerd naar Home Place. De idyllische tijd van spelletjes en uitgebreide feestmalen is voorbij. De tienermeisjes Louise, Polly en Clary worden snel volwassen onder invloed van zowel de omstandigheden op het wereldtoneel als de gebeurtenissen in hun eigen leven. Voor hun ouders verandert alles door de oorlog. Edward meldt zich bij de RAF, Rupert gaat naar de marine en wordt na Duinkerken in Frankrijk als vermist opgegeven. Hierdoor rust het hele familiebedrijf op de schouders van Hugh, die door zijn verwondingen uit de vorige oorlog zelf niet ten strijde kan trekken. En ondertussen wordt zijn geliefde Sybil getroffen door een mysterieuze ziekte. Voor de liefhebbers van Downton Abbey!
€ 17,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025450588
Pagina's
592
Type
Paperback / softback
Vertaler
Inge Kok
Afmeting
230 mm x 151 mm x 42 mm
Gepubliceerd
oktober 2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact
Serie
De Cazalets - 2


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Het tweede deel van Howards familie-epos is nog verslavender dan deel 1. (...) De personages staan gaandeweg het boek als een huis, allen gedefinieerd door hun geheimen. (…) In dit deel ontvouwt zich in volle glorie een immens knap gecomponeerd familiedrama.’ ●●●● – NRC Handelsblad

‘Weergaloos om te lezen.’ – Managementboek Magazine