Alles wat je liefhebt wordt mooi

Babs Gons

De teksten van Babs Gons in ‘Alles wat je liefhebt wordt mooi’ leven en bewegen: gedichten monden uit in columns, een verhaal leest als een vers, continu vloeien vorm en inhoud in elkaar over. Telkens weer blijkt Gons met haar warme observaties lezers te raken, of ze nu spreekt over de coronacrisis, over de stad, het (stief)ouderschap, over de schoonheid van het woord ‘veerkracht’, over zomerlichamen (of juist niet), over gastvrijheid, harten die breken en/of helen, over bijzondere ontmoetingen, zomaar op straat – het is Gons’ zachte, verbindende blik die zoveel lezers aanspreekt. En dat, wat er ook in de wereld speelt, leest als een geruststelling.
€ 19,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025470623
Pagina's
160
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 136 mm x 17 mm
Gepubliceerd
juni 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Babs Gons kan het als geen ander, aandacht geven. Aan alles en iedereen die we soms over het hoofd zien en dat doet ze met een taal waarin ook alles en iedereen welkom is.’ (Nooit meer slapen)

- VPRO Radio

‘Babs Gons durft te zeggen waarop het staat, maar ze kijkt met mildheid en een groot gevoel van mededogen naar de mensheid. Haar taal voelt weldadig aan.’

- De Taalstaat