Clear thinking

Van gewone momenten naar buitengewone resultaten

Clear thinking - cover
Leer helder te denken van meesterbeslisser Shane Parrish en je zult bewuster gaan leven, betere beslissingen nemen en je doelen sneller bereiken.
Helder denken klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Zeker als je gestrest bent of onder druk staat, neem je beslissingen op de automatische piloot en laat je je onbewust leiden door je emoties, aannames en denkfouten. En dat is een gemiste kans, vindt Shane Parrish, want juist als je in iedere situatie de ruimte creëert om helder te denken, neem je betere beslissingen. Niet alleen op de belangrijke momenten, maar de hele dag door – want juist de kleine momenten kunnen een groot verschil maken. Parrish weet als ex-spion en beleggingsadviseur als geen ander hoe belangrijk het is om op je eigen beslissingen te kunnen vertrouwen. Hij verdiepte zich jarenlang in dit onderwerp en sprak erover met een groot aantal experts en topwetenschappers. In Clear Thinking deelt hij hun belangrijkste lessen en leert hij je in korte, overzichtelijke hoofdstukken hoe ook jij die kunt toepassen. Dit glasheldere boek vol praktische tips helpt je om betere beslissingen te nemen, bewuster te leven en je doelen te bereiken.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047017868
  • Pagina's: 312 pagina's
  • Vertaler: Vanja Walsmit

Shane Parrish

Shane Parrish werkte bij de Canadese geheime dienst en is de oprichter, curator en drijvende kracht achter de succesvolle weblog Farnam Street. Voor zijn podcast The Knowledge Project sprak hij met grootheden als Daniel Kahneman, Robert Cialdinien Ryan Holiday. Daarnaast is hij een van de bekendste adviseurs van Wall Street-firma’s.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights