De beslissende voorsprong

Patrick Lencioni

een gezonde organisatie als basis voor duurzaam succes

Patrick Lencioni laat in De beslissende voorsprong zien dat er een wereld te winnen is door niet alleen slimmer maar vooral gezonder te werken: Wie politieke spelletjes, gebrekkige communicatie en slecht leiderschap weet uit te roeien, kan alle aanwezige ervaring, kennis en energie in zijn bedrijf maximaal inzetten. Wie zoekt naar manieren om de concurrentie voor te blijven, komt al snel op het terrein van marketing, innovatie of strategie. Je wilt in feite slimmer zijn dan de rest. Maar ook de concurrentie volgt de ontwikkelingen op de voet, zodat je je behaalde voorsprong al snel weer kwijt bent. Een gezonde organisatie weet management, werkvloer en cultuur tot één geheel te smeden - en dat is de enige manier om duurzaam concurrentievoordeel te behalen.
€ 20,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047006374
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Vertaler
Jonas de Vries
Afmeting
210 mm x 135 mm x 19 mm
Gepubliceerd
september 2016
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

De beslissende voorsprong brengt het beste van Lencionis eerdere werk (De vijf frustratie van teamwork, Vergaderen is dodelijk) samen in een handzaam boek. - The Washington Post

Een van de tien goeroes die je moet kennen. - Fortune