De conservatieve belegger

Pim van Vliet, Jan de Koning

Een bewezen formule voor hoog rendement met laag risico

Met behulp van ‘De conservatieve belegger’ van beleggingsexperts Pim van Vliet en Jan de Koning is beleggen niet langer riskant en ingewikkeld. Van Vliet en De Koning komen op basis van grondige analyse en academisch onderzoek tot de conclusie dat de algemeen heersende gedachte dat aandelen met een hoog risico het meeste rendement opleveren simpelweg niet klopt. Investeren in zogenoemde conservatieve aandelen levert vaak verrassend veel meer op. Met veel kennis van zaken leggen ze uit waarom investeren in laag-risicoaandelen zo goed werkt. Aan de hand van dit boek, dat ook verscheen in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Chinees, leer je zelf je eigen laag-risicoportefeuille samen te stellen. De auteurs laten zien hoe we de menselijke aard in ons voordeel kunnen laten werken om een gedisciplineerde beleggingsstrategie te ontwikkelen en zo op termijn flinke vermogensgroei te realiseren.
€ 22,50 Hardback Op voorraad
ISBN
9789047012023
Pagina's
192
Type
Hardback
Afmeting
207 mm x 133 mm x 23 mm
Gepubliceerd
oktober 2018
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Een van de beste beleggersboeken van 2017. – Traderlife

Dit toegankelijke en prettig leesbare boek biedt een schat aan waardevol beleggings- (en levens)advies. Ik raad iedere investeerder aan dit boek te lezen. – Ronald van Genderen, CFA, Manager Research Analyst bij Morningstar