De scharrelaar

Een nieuwe lente, een nieuwe Scharrelaar! De lente-editie van De scharrelaar staat weer boordevol met gedichten, verhalen en beschouwingen over vogels in binnen- en buitenland.
‘De scharrelaar’ is een literair tijdschrift voor vogelliefhebbers, geschreven door diverse auteurs. In deze overvolle lente-editie 2020 van De scharrelaar, het derde nummer alweer, vindt u onder meer bijdragen van Willem Jan Otten en Daan Remmerts de Vries. Verder schrijft Marja Vuijsje over de kauwen op haar balkon, vertelt Bert Keizer over de helaas uitgestorven trekduif, beschrijft gevangenispsychiater Yolande de Kok de vogels in de nor en bejubelt Saskia van Loenen de paria van het stadspark: de halsbandparkiet.
Lees meer
14,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045041292
  • Pagina's: 136 pagina's

Dit boek in de media

‘Het nummer plofte precies op tijd bij mij op de deurmat: thuis werken vergt behoorlijk wat van de mens, en zeker in de eerste weken had ik geen behoefte aan al te lange teksten. Dan komt een tijdschrift goed van pas. En al helemaal wanneer het gevuld is met opmerkelijke verhalen.’ – Jako van Gorsel op De Visdief.nl

Dit boek is onderdeel van De Scharrelaar

Geverifieerd door MonsterInsights