De slimme organisatie

Menno Lanting

de toekomst van werk, leiderschap en innovatie

Mensen maken steeds beter gebruik van digitale technologie. Maar terwijl zij met behulp van hun netwerk het beste uit zichzelf halen, lukt het hun werkgevers vaak niet om dat potentieel ook in de organisatie te benutten.
In dit boek laat Menno Lanting zien hoe bedrijven slimmer kunnen worden en hun cultuur en organisatie kunnen verbeteren met behulp van de nieuwste technologie. Met veel praktische tips en voorbeelden van onder meer nasa, Google en Philips laat hij zien wat je kunt doen: van virtuele teams en crowdsourcing tot serious games en feedbacksystemen.
€ 25,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047005278
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Afmeting
218 mm x 147 mm x 23 mm
Gepubliceerd
januari 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Dit boek maakt helemaal waar wat het belooft: een fotomomentje in een wereld die lijkt op een versneld afgedraaide film. De film wordt even stilgezet, waardoor ik weer kan zien wat er allemaal is, verandert en ontstaat. En ook dit boek staat gelukkig weer boordevol praktijkvoorbeelden en inzichten. - Theo Rinsema, algemeen directeur Microsoft Nederland

Gewoon doen wat ik het boek staat! Lanting maakt innovatie onweerstaanbaar. Hij raakt de kern, deelt succesverhalen en brengt blind spots van organisaties aan het licht. Zeer waardevol. - Yvonne Nassar, Head of Marketing & Innovation, Amsterdam RAI