De zin van het leven

Fokke Obbema

Gesprekken over de essentie van ons bestaan

De zin van het leven is een boek vol inspirerende antwoorden op vragen die we ons allemaal wel eens stellen, maar zelden expliciet beantwoorden. In september 2018 schreef Volkskrant-journalist en schrijver Fokke Obbema een aangrijpend artikel over de hartstilstand die hij het jaar daarvoor had gehad. Het stuk maakte veel los bij lezers en kreeg meer dan duizend reacties. De ervaring riep bij Obbema zelf grote levensvragen op, wat resulteerde in ‘de beste interviewserie van 2018’, aldus Matthijs van Nieuwkerk. Vanaf oktober 2018 publiceerde Obbema een veertigtal prikkelende gesprekken met zeer uiteenlopende gesprekspartners, waarbij de eerste vraag telkens luidde: ‘Wat is de zin van ons leven?’ Dit boek is een bundeling van deze gesprekken én het artikel waarmee alles begon.
€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045039329
Pagina's
368
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 26 mm
Gepubliceerd
oktober 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Deze lezenswaardige bundel is zeer toegankelijk en boeiend om te lezen. Het zijn mooie gesprekken over onderwerpen die er toe doen, waarin veel over ons menselijk leven naar voren komt. Onderwerpen die iedereen herkent, worden hier helder en bondig verwoord door deze 40 personen die een aardige doorsnede vormen van onze samenleving.’ – Evert van der Veen op De Leestafel.info