Duivelsgreep

Auteur: Lina Wolff
Een krankzinnig verhaal van wederzijdse obsessie en (seksueel) machtsspel, tegen de achtergrond van Florence (Lina Wolff - Zweedse geestverwante van Tarantino).
Een Zweedse vrouw arriveert in Florence, waar alles haar vreemd en overweldigend lijkt. De terracotta daken, de kerktorens, de verliefde stellen op straat. De man voor wie ze haar vorige leven heeft opgegeven is dik en lelijk, en misschien vragen de mensen zich af wat iemand zoals zij met iemand zoals hem te zoeken heeft. Maar het kan haar niets schelen. Het duurt niet lang voordat de jaloezie oplaait, en die is geheel wederzijds. Pas later zal ze zich afvragen wanneer ze haar grip op hem kwijt is geraakt. Wanneer hij zijn greep onherroepelijk op haar heeft verstevigd. Zijn duivelsgreep.
Lees meer
13,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025474515

Lina Wolff

Lina Wolff

Lina Wolff schreef eerder onder andere de roman De polyglotte geliefden (2018), die de Zweedse Augustprijs won en in meer dan twintig landen is verschenen. In 2020 verscheen De dwalingen van het vlees, die in Zweden bekroond werd met de Aftonbladet Literatuurprijs. Duivelsgreep stond op de shortlist van zowel de Augustprijs als de Dagens Nyheter Literatuurprijs.

Duivelsgreep verscheen in april 2024 bij Atlas Contact.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights