Een donkere, stormachtige nacht

Een donkere, stormachtige nacht - cover
In deel 6 van de Jackson Brodie serie volgen we detective Brodie naar een afgelegen Engels landgoed, waar hij verwikkeld raakt in een moordspel.Detective Jackson Brodie, ingehuurd om een gestolen portret op te sporen, wordt voor deze zaak herenigd met oudprotegé Reggie Chase. Het spoor leidt naar een vervallen landhuis dat tevens het decor vormt voor geheel verzorgde Moordspelweekenden. In een stevige sneeuwstorm arriveren de twee speurneuzen bij het landhuis, samen met een dominee, een ex-legerofficier, de moordspelacteurs en het publiek. De elektriciteit valt uit, de wegen zijn onbegaanbaar en er is een veroordeelde moordenaar op de vlucht. Al snel hebben Jackson en Reggie andere zorgen aan hun hoofd dan verdwenen kunst.
Een donkere, stormachtige nacht is zowel een eerbetoon aan Agatha Christie als een onvervalste Kate Atkinson: vindingrijk, geestig, hoogst vermakelijk, vol onverwachte wendingen en met de kenmerkende melancholieke humor van de geliefde Jackson.

Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


24,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025476519
  • Pagina's: 352 pagina's
  • Vertaler: Inge Kok

Kate Atkinson

Kate Atkinson

Kate Atkinson won de Whitbread Award voor haar eerste roman, 'Achter de schermen'. Haar romans met detective Jackson Brodie in de hoofdrol werden succesvol verfilmd door de BBC. 'Leven na leven' verscheen in 2013 en werd bekroond met de Costa Novel Award. Het boek stond maandenlang op de 'New York Times'-bestsellerlijst en was in Engeland een van de best verkochte romans van 2013 en 2014. Gevallen god verscheen in 2015. In oktober 2018 verscheen haar nieuwste boek Transcriptie. Haar roman De wijde lucht is verschenen in de zomer van 2019. Het zesde deel van de Jackson Brodie serie getiteld Een donkere, stormachtige nacht, zal in oktober 2024 verschijnen bij Atlas Contact.
 

 

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights