Kate Atkinson won de Whitbread Award voor haar eerste roman, 'Achter de schermen'. Haar romans met detective Jackson Brodie in de hoofdrol werden succesvol verfilmd door de BBC. 'Leven na leven' verscheen in 2013 en werd bekroond met de Costa Novel Award. Het boek stond maandenlang op de 'New York Times'-bestsellerlijst en was in Engeland een van de best verkochte romans van 2013 en 2014. Het boek wordt momenteel verfilmd. Gevallen god verscheen in 2015. In oktober 2018 verscheen haar nieuwste boek Transcriptie. Haar nieuwe roman De wijde lucht is verschenen in de zomer van 2019.
  (Foto: Euan Myles)

Deel dit met anderen


Boeken van Kate Atkinson

  • ISBN 9789025445270
    'Inmiddels was de oorlog voor hem een wirwar van willekeurige beelden die hem in zijn slaap achtervolgden: de Alpen in het licht van de maan, een propellerblad dat door de lucht vloog, een bleek gezicht in het water. Nou, succes dan maar. Nu eens de penetrante stank van seringen, dan weer een lieflijk...
  • ISBN 9789025440701
    Stel dat er niet alleen tweede kansen zijn, maar derde kansen, vierde kansen, een oneindige hoeveelheid kansen om je leven te herhalen - totdat je het eindelijk goed doet. Zou je dat wel willen?
Voornaam
Kate
Achternaam
Atkinson


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda