Emotionele intelligentie in de praktijk

Er is vaak meer nodig dan een goede studie of technisch inzicht om je te profileren op de arbeidsmarkt van de toekomst. Goleman laat zien hoe emotionele intelligentie helpt en werkt in de praktijk.

Nu de regels op het werk aan het veranderen zijn, worden we steeds vaker op een nieuwe manier beoordeeld: het gaat er niet alleen om of we slim en competent genoeg zijn, maar vooral om hoe goed we onszelf en anderen kunnen beoordelen en hanteren.

Daniel Goleman beschrijft het effect van emotionele intelligentie op bedrijf en organisatie, en op de mensen die er werken. Dit boek biedt hulpmiddelen en een test om de 'EQ-factor' voor jezelf in kaart te brengen en te optimaliseren.

Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047006756
  • Pagina's: 480 pagina's
  • Vertaler: Jan Bos, Vivian Franken, Jan Bruijn, Stephe Bruijn

Daniël Goleman

Daniël Goleman

Daniel Goleman is psycholoog, schrijver en voormalig wetenschapsjournalist voor de New York Times; hij bedacht de term ‘emotionele intelligentie’. Tegenwoordig leidt hij een organisatie die zich richt op de samenwerking tussen de wetenschap en de praktijk van emotionele intelligentie, in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Van zijn boek ‘Emotionele intelligentie’ werden 5 miljoen exemplaren verkocht in veertig talen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights