Erfzonden

Matt Rowland Hill

‘Erfzonden’ van Matt Rowland Hill is een zinderend en openhartig verhaal over verslaving, schaamte, familie en religie. Als zoon van een strenge evangelische dominee in Wales staat zijn jeugd in het teken van het geloof. Zijn kinderjaren zijn gekenmerkt door gefnuikte verlangens, talloze familieruzies en het eeuwige gevoel het verkeerd te doen. Als hij als tiener de kerk rigoureus de rug toekeert, omarmt hij een leven van excessief alcohol- en drugsgebruik, met een jarenlange heroïne- en crackverslaving tot gevolg. Hij balanceert op het randje van de afgrond, maar die duistere periode doet hem ook met andere ogen kijken naar zijn jeugd. Met genadeloze eerlijkheid en inktzwarte humor schrijft Rowland Hill over zijn donkerste momenten, zijn angsten en de bronnen van zijn verslaving. Maar in de kern gaat het over de worsteling met je afkomst – en over het zoeken naar antwoorden op de verkeerde plekken.
€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045041445
Pagina's
280
Type
Paperback / softback
Vertaler
Inge Kok
Afmeting
232 mm x 152 mm x 26 mm
Gepubliceerd
juli 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Rowland Hill beschrijft het allemaal met grote eerlijkheid en humor, wat zijn verhaal des te aangrijpender maakt. [...] De lezer valt van de ene hartverscheurende episode in de andere, totdat Rowland Hill zijn angsten en jeugd onder ogen gaat komen en er met andere ogen naar leert te kijken.

- Katholiek Nieuwsblad