Helemaal prima

Liefdesverhaal tegen de achtergrond van de opkomst van Trump in Amerika. Kunnen twee mensen van elkaar blijven houden, ondanks fundamentele verschillen – in huidskleur, politieke overtuiging, afkomst?
Jess en Josh zijn in ongeveer alle opzichten elkaars tegenpolen. Zij is Zwart, progressief, van bescheiden komaf, en gewend om zichzelf voortdurend te moeten bewijzen in een witte (mannen)wereld. Hij is wit, conservatief, en zeer bevoorrecht.

Wanneer ze collegas worden bij een gerenommeerde New Yorkse investeringsbank, duurt het niet lang voordat hun aanvankelijk vijandige verhouding omslaat in vriendschap en uiteindelijk in een onwaarschijnlijke, allesverslindende liefdesaffaire.

Jess is smoorverliefd, maar vraagt zich steeds meer af of ze niet te veel emotionele offers brengt omwille van Josh. Met de verschijning van Donald Trump op het politieke toneel worden haar twijfels en de haarscheuren in hun relatie steeds groter. Kun je van elkaar blijven houden, ondanks fundamentele verschillen? En zou je het überhaupt moeten willen?


Lees meer
13,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025475741
  • Vertaler: Adiëlle Westercappel

Cecilia Rabess

Cecilia Rabess

Cecilia Rabess werkte eerder voor Google en Goldman Sachs voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde. Helemaal prima is haar eerste roman en verscheen in mei 2024 bij Atlas Contact.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights