Helemaal prima

Liefdesverhaal tegen de achtergrond van de opkomst van Trump in Amerika. Kunnen twee mensen van elkaar blijven houden, ondanks fundamentele verschillen – in huidskleur, politieke overtuiging, afkomst?
Jess en Josh zijn in ongeveer alle opzichten elkaars tegenpolen. Zij is Zwart, progressief, van bescheiden komaf, en gewend om zichzelf voortdurend te moeten bewijzen in een witte (mannen)wereld. Hij is wit, conservatief, en zeer bevoorrecht.

Wanneer ze collegas worden bij een gerenommeerde New Yorkse investeringsbank, duurt het niet lang voordat hun aanvankelijk vijandige verhouding omslaat in vriendschap en uiteindelijk in een onwaarschijnlijke, allesverslindende liefdesaffaire.

Jess is smoorverliefd, maar vraagt zich steeds meer af of ze niet te veel emotionele offers brengt omwille van Josh. Met de verschijning van Donald Trump op het politieke toneel worden haar twijfels en de haarscheuren in hun relatie steeds groter. Kun je van elkaar blijven houden, ondanks fundamentele verschillen? En zou je het überhaupt moeten willen?


Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

24,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025475734
  • Pagina's: 384 pagina's
  • Vertaler: Adiëlle Westercappel

Cecilia Rabess

Cecilia Rabess

Sebastiaan Chabot (1989) volgde na zijn studie Geschiedenis aan de UvA de master Creative Writing aan New York University. Hij studeerde af bij Jonathan Safran Foer met zijn debuutroman De slaap die geen uren kent, die werd genomineerd voor de Anton Wachterprijs 2020.

Zijn laatste roman Olifantenpaadjes is in februari 2024 verschenen.

(Foto: Anton Corbijn)

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights