Helemaal prima

Helemaal prima - cover
Liefdesverhaal tegen de achtergrond van de opkomst van Trump in Amerika. Kunnen twee mensen van elkaar blijven houden, ondanks fundamentele verschillen – in huidskleur, politieke overtuiging, afkomst?
Jess en Josh zijn in ongeveer alle opzichten elkaars tegenpolen. Zij is Zwart, progressief, van bescheiden komaf, en gewend om zichzelf voortdurend te moeten bewijzen in een witte (mannen)wereld. Hij is wit, conservatief, en zeer bevoorrecht. Wanneer ze collega’s worden bij een gerenommeerde New Yorkse investeringsbank, duurt het niet lang voordat hun aanvankelijk vijandige verhouding omslaat in vriendschap – en uiteindelijk in een onwaarschijnlijke, allesverslindende liefdesaffaire. Jess is smoorverliefd, maar vraagt zich steeds meer af of ze niet te veel emotionele offers brengt omwille van Josh. Met de verschijning van Donald Trump op het politieke toneel worden haar twijfels – en de haarscheuren in hun relatie – steeds groter. Kun je van elkaar blijven houden, ondanks fundamentele verschillen? En zou je het überhaupt moeten willen? Helemaal prima is net als de liefde kan zijn: bitterzoet, sexy, hilarisch en opzwepend.
Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


24,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025475734
  • Pagina's: 352 pagina's
  • Vertaler: Adiëlle Westercappel

Cecilia Rabess

Cecilia Rabess werkte eerder voor Google en Goldman Sachs voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde. Helemaal prima is haar eerste roman.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights