Het kleine innovatieboek

Kim Spinder

Waar doe ik het eigenlijk voor? Waarom werkt de organisatie goede ideeën en mensen altijd tegen? Waarom volgen mensen zinloze regels? Wordt alles niet onnodig complex gemaakt? Waarom beslist mijn manager, terwijl hij er niks van afweet? Kim Spinder heeft al heel wat kilometers op de teller staan als het om innoveren in de praktijk gaat. Dat is waar innovatie vaak misgaat: je wilt het dolgraag anders aanpakken, maar je hebt ook te maken met de bestaande context. Het voelt alsof je leeft in twee werelden; aan de ene kant zie je de wereld om je heen die verandert en waar je graag aansluiting bij vindt, en aan de andere kant zit je vast in een systeem met starre pro-cedures en werkwijzen. Je moet veel hobbels over, je eigen energie bewaken, en het vooral ook leuk met elkaar houden. Maar hoe doe je dat? Kleine stapjes, gewoon beginnen: dat is in de praktijk vaak lastiger dan het lijkt. Gebaseerd op eigen ervaringen en die van vele professionals en wetenschappers die ze de afgelopen jaren sprak voor haar podcast ‘De Innovatie Wasstraat’ geeft Spinder inzicht in de aanpak van innovatie op de werkvloer. Het is geen stappenplan of blauwdruk – het is als een kompas dat richting geeft, maar waarbij je zelf je koers bepaalt.
€ 20,99 Paperback / softback Nog niet verschenen
ISBN
9789047012108
Pagina's
160
Type
Paperback / softback
Verwacht
september 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Waanzinnig wat voor ideeën uit de innovatiesessies kwamen! En heel stimulerend hoe snel we deze door konden zetten naar een prototype. Nu brengen we veel meer ideeën in de praktijk! – Hermien van Triest, ministerie van Buitenlandse Zaken