Kim Spinder is innovatie-expert en veelgevraagd spreker. Ze helpt organisaties vernieuwen door anders (samen) te werken. Ze is host van de populaire podcast ‘Innovatie Wasstraat’. Eerder schreef ze ‘We Quit Mail’ en ‘Het kleine innovatieboek’.

Deel dit met anderen


Boeken van Kim Spinder

 • ISBN 9789047016076
  Innovatie-expert Kim Spinder biedt een complete starterkit van boek met online training en handige downloads, om beter hybride te gaan (samen)werken - deels thuis en deels op kantoor.
 • Hoe pak je het aan en hoe houd je de energie erin?

  ISBN 9789047012108
  In ‘Het kleine innovatieboek’ laat Kim Spinder zien hoe innovatie in de dagelijkse praktijk werkt, gebaseerd op haar eigen ervaring en die van de vele professionals en wetenschappers die ze de afgelopen jaren sprak voor haar podcast ‘Innovatie Wasstraat’. Spinder heeft al heel wat kilometers...
 • join us and regain control of your work!

  ISBN 9789047007876
  An email ‘reduction diet’ and program which suits people who want to try it out, as well as the radicals who would like to stop using email completely.
 • doe mee en pak de regie over je werk terug!

  ISBN 9789047007197
  Een leven zonder e-mail? Het kan! Dit boek zit vol met ervaringen en praktische tips om zelf de eerste stap te zetten.
Voornaam
Kim
Achternaam
Spinder


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda